Giselle Akademi'ye çok kızgın
Manken Gisele Bundchen, erkek arkadaşı Leonardo DiCaprio'nun Oscar'ı Jamie Foxx'a kaptırmasına çok sinirlendiğini söyledi.
![]() |
||
Brezilyalı manken, törene DiCaprio'yu desteklemek için gittiğini dile getirerek, “O çok iyi bir oyuncu. Çok yetenekli bir aktör ve ben de onunla gurur duyuyorum” dedi.
DiCaprio'nun da Oscar kazanmayı beklemediğini ifade eden Bundchen, ”Törene erkeğimi desteklemem gerektiğini düşündüğüm için katıldım. Bence o Oscar almayı beklemiyordu. Sanıyorum ben ondan daha fazla üzüldüm. Çünkü Oscar'ı Foxx'dan daha çok hak ediyordu” dedi.
“En İyi Erkek Oyuncu” dalında Oscar ödülünü soul efsanesi Ray Charles'ın hayat hikayesini işleyen “Ray” adlı filmde ünlü sanatçıyı başarıyla canlandıran Jamie Foxx kazanmıştı.

“Zeytinli Rock Festivali’nin Ardından!...”
“Dişetlerine Botoks Mucizesi! ”
“İBB Şehir Tiyatroları Açıkhava Yaz Oyunları Biletleri Satışa Çıkıyor”
“Hugh Jackman Türk Yemeklerini Denemek İçin Sabırsızlanıyor”
“Çocuğunuzu severken dikkatli olun!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32