Ünlü modacı Cemil İpekçi, ‘manevi oğlum’ dediği Bekir Coşar ve ailesi ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Kendi soyadını verdiği Bekir Coşar’ın eşi Pınar’a ‘gelinim’, oğlu Ali ve Leyla’ya ise ‘torunlarım’ diye hitap eden Cemil İpekçi, manevi ailesine yılbaşı alışverişi yaptı, torunlarıyla çocuk katında eğlendi.
Torunlarını çok sevdiğini ve onlarla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif aldığını söyleyen Cemil İpekçi, “Hem yılbaşı alışverişi yapmaya, hem de eğlenceli aktivitelerle keyiflenmeye geldik” dedi. Çocuklara alışverişi bitirdikten sonra çocuk katındaki oyuncaklarla oynayan ailenin neşesi yerindeydi.
Cemil İpekçi Ailesiyle Alışveriş Ve Eğlence Turunda…
Kendi soyadını verdiği ve ailem dediği Bekir Coşar, eşi Pınar, oğlu Ali ve kızı Leyla ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
DİĞER HABERLER

Bayram Coşkusu ve Unutulmaz Bir Tatil Sizi Bekliyor
Türk pop müziğinin güçlü sesi Işın Karaca, 29 Mart’ta en sevilen şarkılarıyla Kıbrıs`ta.
“Tarkan'ın televizyon rüyası çabuk bitti!”
“Aldatıldınız tamam mı devam mı? ”
“Pelin Akil Hangi Markanın Yüzü Oldu?”
“Aşk bir görme kusuru, evlilik ise tedavisidir.”
“Gecenin karanlığında kaybolmak…”
“En Son Ne Zaman Hoşlanmadığınız Birinin Peşinden Koştunuz?”



REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32