British Council’dan genç girişimcilere yönelik iki yarışma; Yılın Genç Tasarım ve Moda Girişimcileri Ödülleri için başvurular başladı!
Tasarım ve Moda alanında faaliyet gösteren genç girişimciler “British Council Yılın Genç Girişimcisi” ödülü için yarışıyor. Kazananlar Britanya’da tüm dünyadan meslektaşları ile buluşacak ve Türkiye’yi Uluslararası Girişimci Yarışmasında temsil edecek.
Yaratıcı sektörler, her geçen gün büyümeye, gelişmeye ve ülke ekonomilerinde gelişim gösteren alanlar yaratmaya devam ediyor.
British Council Sanat Projeleri bölümünün, yaratıcı sektörlerin gelişimini teşvik etmek, sanata girişimci olarak bakarak yaratıcılıktan temellenen sürdürülebilir iş modellerini ödüllendirmek ve uluslararası seviyede işbirliği fırsatlarını özendirmek üzere hazırladığı genç yaratıcı girişimciler yarışmaları, bu yıl Haziran ayında Türkiye’de Tasarım ve Moda alanlarında gerçekleşiyor.
Yılın Genç Tasarım ve Moda Girişimcisi
Yılın Genç Tasarım ve Moda Girişimcisi ödülleri için başvurular başladı!
DİĞER HABERLER

Miley Cyrus 30 Mayıs’ta Yayınlanacak Yeni Albümü Something Beautiful’u Duyurdu!
Merakla beklenen dokuzuncu stüdyo albümü Something Beautiful’un kapağını resmi olarak paylaştı.
“Tarator Soslu Izgara Pirzola ”
“Nicole Kidman, sevgilisine döndü...”
“Aşkın tadı damağınızda kalacak! ”
“37.Moskova Uluslararası Film Festivali Başladı!”
“Mançurya cephesinde yeni bir şey yok...”
“Tuna Kiremitçi: “Ben Yazmayı Seven Bir Müzisyenim””
“10 Adımda Gıda İsrafını Nasıl Önleriz?”
“Uluslararası Antalya Film Festivali Öncü ve Yenilikçi Kimliğini Pekiştirecek!”



REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32