Dionysos Tiyatro'nun sahipleri Erdem Topuz (George Milton) ve Işık Tolgay (Lennie Small ) karakterlerine hayat verirken ayrıca Fareler ve İnsanlar adlı oyunun yapımcılığını da üstleniyorlar.
Oyunun yönetmenliğini Erdem Topuz’un yaptığı ''Fareler ve İnsanlar'' oyunu 3.sezonunda ve 3 saat süren başarılı performanslarıyla rekora koşuyor.
İngilizce'den Türkçe'yede çevirisi Erdem Topuz tarafından yapılan oyun aynı zamanda 2020 Ekin Yazın Dostları En iyi Sahne Tasarımı ödülünün'de sahibi. Erdem Topuz ve Işık Tolgay'a oyunda Hande Aras ve Arzu Suriçi Kireççi dönüşümlü olarak, Necmi Aydın, Ercan Ertan, Tuncay Çağıl, Tuncay Tarhan ve Emir Birtan İgit gibi çok başarılı oyuncularda eşlik ediyor.
Fareler ve İnsanlar oyunu; Tarifi olmayan bir dostluğun ve hayallere sarılmanın değerini anlatırken seyircisini bazen kahkahalarla bazen de gözyaşları ile izleyebileceği anlam dolu bir yolculuğa çıkarıyor.
Erdem Topuz ve Işık Tolgay`dan 3 Sezon ve 3 Saatlik Rekor
Nobel ödüllü yazar John Steinbeck’e ait olan ve ilk kez 1937 yılında yayınlanan eseri olan ``Fareler ve İnsanlar`` çiftlikten çiftliğe dolaşarak çalışan iki yakın arkadaşın başından geçen maceralarını ve onların hayallerini anlatıyor.
“Prenses Diana Ölmeseydi Film Yıldızı Olacaktı!”
“Mastopeksi ile dipdiri göğüsler”
“33. İstanbul Film Festivali’nin Afiş Görseli Belli Oldu”
“Yeni Mevsime Özel Beslenme ve Diyet Stratejileri”
“Cinsel Yaşamınızı Harekete Geçirin:”
“Sellülit kremleri ve kozmetikler”
“Yakınını Kaybeden Kişi Yasını Yaşamalı!”



REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32