İstanbul Greenpark Pendik Hotel’de gerçekleşen konserde Mehmet Erdem, kendisini dinlemeye gelenlere alışıla gelmiş repertuarının dışında özenle seçilmiş şarkılar seslendirdi. Bayrama özel bir repertuvar hazırladığını dile getiren Erdem, kendisinden duymaya alışık olmadıkları şarkıları ilk kez İstanbul Pendik’te seslendirdi.
Biletlerin buradaetkinlikvar.com adresinden satışa sunulduğu konserde “Yedikule”, “Maskeli Balo”, “Leylim Ley”, “Herkes Aynı Hayatta”, “Sen Benim Şarkılarımsın” ve “Masum Değiliz” gibi dönemin hit şarkılarını seslendiren Mehmet Erdem kendisini dinlemeye gelenlere yeni albümünün hazırlıklarına başladığının müjdesini de verdi.
Sahnede neşeli hareketleriyle keyfinin hayli yerinde olduğunu gözlenen Mehmet Erdem, konserin sonunda şarkılarını seslendirdiği hayatlarını kaybeden sanatçıları da tek tek andı.
Mehmet Erdem’den Yeni Albüm Müjdesi
Panda Fikir Sanat’ın organizasyonunda “Park Sahne Sıfır Noktası”nda gerçekleşen bayram konserlerinin son gününde Mehmet Erdem bayram özel repertuarı ile sahne aldı.
DİĞER HABERLER

Bayram Coşkusu ve Unutulmaz Bir Tatil Sizi Bekliyor
Türk pop müziğinin güçlü sesi Işın Karaca, 29 Mart’ta en sevilen şarkılarıyla Kıbrıs`ta.
“Topshop 2014 İlkbahar/Yaz Unique Koleksiyonu ”
“Uyumanın yolu cazdan geçiyor”
“Şehrin Büyülü Yılbaşı Kasabası Wonder Village 1 Aralık’ta Küçükçiftlik Park’ta Kapılarını Açıyor!”
““TUT ELİNİ” - NBSYD, çocukların çocuklara yardım etmesi için kampanya başlattı!”
“40'ından sonra anne olmak riskli ”



REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32