Usta sanatçı konserini ‘Yanlızım’ şarkısıyla başlatırken gece boyunca ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ‘Haydi Söyle’, ‘Yalan’ 'Bebeğim' ve 'Kara Üzüm Habbesi' gibi imparator klasikleri hep bir ağızdan söylendi. 'Bebeğim' parçasını vallahi billahi tillahi kime yazdığımı hatırlamıyorum ama iyikide yazmışım bu parça yüzyıllarca dillerden düşmeyecek.
Sahneden alkışlarla ayrılan İbrahim Tatlıses, hayranlarının tezahüratlarına sessiz kalamadı. 2,5 saat süren canlı performansıyla Günay Sahnesi’nde yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgi ve alakasından dolayı 7 Ekim'de bir kez daha sahne alacak.
İmparator Sezonun İlk Galasında Günay`ı Salladı
Muhteşem bir yaz sezonun ardından İstanbul Günay Restaurant`ta sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
“Siemens 12. Opera Yarışması sonuçlandı”
“Knitss Apres-Ski Koleksiyonuyla Kayak Sonrası Şıklığınızı Zirveye Taşıyor”
“‘Gayet Normal’ Günlerinizde Maksimum Konfor Sağlayan Regl Destek Külodu Yeni Renkleriyle Karşınızda!”
“2016 Yılında Kültür Sanat Dünyasında Neler Oldu?”
“Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların Çoğu Sinsice İlerliyor!!!”
“ Erkek ne zaman yeniden erkek olacak?”



REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32