Emniyet Genel Müdürlüğü, meslekleri gereği çok sık seyahat eden vatandaşlara aynı anda iki pasaport verilebilmesi için yeni bir uygulama başlattı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşların, bir ülke için vize işlemleri devam ederken bir başka ülkeye gitme durumlarını belgeledikleri takdirde ikinci pasaportu alabilmelerine imkan veren yeni bir uygulama başlattı.
Emniyet Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, özellikle meslekleri gereği çok sık seyahat eden vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi ve ekonomik zarara uğramalarının önlenmesi amacıyla yeni bir uygulamaya geçti.
Bu kapsamda vatandaşların, bir ülke için vize işlemleri devam ederken bir başka ülkeye gitme durumlarını belgeledikleri takdirde adlarına 2 adet pasaport tahsis edilebilecek.
Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://epasaport.egm.gov.tr? adresinden ulaşılabiliyor.
Sık Seyahat Eden Vatandaşlara Müjde
Emniyet Genel Müdürlüğü, çok sık seyahat eden vatandaşlar için yeni bir uygulama başlattı.
“Altın Portakal’ın Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasına Katılacak Filmler Belli Oldu!”
“Jessie J 3 Temmuz`da KüçükÇiftlik Park`ta! ”
“Kırşehir Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali’nde Ustalara Ödül”
“Cildimize Karşı İşlediğimiz Günahlar”
“Hurma Yemeniz İçin 10 Önemli Sebep!”



REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32