1 - ÖZGÜRLÜĞÜNÜZDEN TAVİZ VERECEKSİNİZ
"Oldum olası özgürlüğüme çok düşkündüm. Eşim ilişkimizin ilk günlerinde bundan çok hoşlanıyordu ama imzayı attıktan sonra farklı davranmaya başladı. Kendimi anlatana kadar çok zorlandığımı hatırlıyorum. En son tartışmamızda ısrarla değişmeyeceğimi söyledim ve ona bunu kabul ettirdim. Evlenince kendiniz olmaktan sakın vazgeçmeyin."
2 - DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUYAMAZ
"Biriyle 10 yıl boyunca beraber olsanız, aynı evi, yatağı, hayatı da paylaşsanız düşüncelerinizi okuyamaz. Eşiniz bile olsa ona ne hissettiğinizi, ne istediğinizi anlatmanız gerekir. Erkekler sinyalleri anlamak konusunda kadınlar kadar iyi değildir."
3 - DÜĞÜN YAPMAK EVLENMEK DEĞİLDİR!
"Nişanlıyken herkes sürekli düğün hazırlıklarından bahsediyor ve yaşamımı sevdiğim erkekle birleştirmenin ne kadar harika olduğunu söylemiyordu. Bense evlenecek arkadaşlarım için tam tersini yapıyorum."
4 - ARTIK BEKAR DEĞİLSİNİZ
"Nişanlılığımızın büyük bir dönemini bekar hayatım bittiği için yas tutarak geçirdim. Hayatım sona ermiş gibi hissediyordum."
Evlilik Hakkında Bilmeniz Gereken 4 Şey
Evlenmeden önce bu haberimizi mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.
DİĞER HABERLER
Evliyken de Sevgili Kalmanın Yolları
Ne kadar zamandır eşinize flört ettiğiniz zamanlardaki gibi bakmadınız farkında mısınız?
Mutlu Evliliğin Formülü Sadelik
Uzmanlara göre, günümüzde yapılan evliliklerin yüzde 40 ile yüzde 50’si boşanma ile sonuçlanıyor.
“Tuluhan Tekelioğlu’ndan Bir Cesaret Kitabı: YAPABİLİRSİN”
“Bere Takarken Saçınızdan Olmayın!”
“Kompozit Dolgu mu Amalgam Dolgu mu?”
“Cildinizi Aloe Vera’nın saf gücü ile yatıştırın”
“Annenizi Wyndham Grand İstanbul Levent’te Şımartın ”
“Güneş Lekeleri İhmale Gelmez!”
“"DİLBERAY" Filmi Müzik Direktörü İSKENDER PAYDAŞ İlk Kez Konuştu ve DİLBER AY`ı Anlattı!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




