3 saatte Çikolata ustası olun!
Leziz çikolatalarının sırrını Çikolata Yapımı kursunda Executive Chef’i Maximilian J.W çikolata tutkunları ile paylaşıyor.
![]() |
||
Mövenpick Hotel Istanbul’un Executive Chef’i Maximilian J.W ve Pastane Şefi Yücel Akbaş tarafından 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan çikolata yapımı kursunda çikolata eritme, saklama ve kalıp çikolata yapma gibi teknik bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah çikolata yapımı, ganaj yapımı, truffle çikolata yapımı, çikolata ile meyve ve fındık kaplama öğretilecek.
Yapılan çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek.
Bundan sonra kendi çikolatalarınızı kendiniz yapmak istiyor veya birilerini etkilemek istiyorsanız bu kurs doğru adres olabilir.
Kurs Ücreti: 95.00 YTL
DİĞER HABERLER

Karlı Havada Güvenli Sürüş İçin Önemli Tavsiyeler!
Karlı havada araba kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var...

İş Dünyasının Milyarlık Sorunu: Absenteizm (Sessiz Terk)
Absenteizm, iş yerinde verimliliği ve iş akışını ciddi şekilde etkileyebiliyor.
“Bu gece başım ağrıyor sözü seks isteğini belirtebilir ”
“Gülerken Gamzeniz Olsun İster Misiniz?”
“Nezaket Kuralları 24 Nisan’da Kitapçılarda!”
“Ece Vahapoğlu Yeni Kitabı “Ece Gibi Hisset”i Tanıttı”
“Nupera “Throwback Thursdays” Live // MULTITAP ile Perşembe Geceleri Güzelleşmeye Devam Ediyor! ”



REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32