Yapılan son anketlerde "İlişkilerinizde en sık hissettiğiniz paranoya hangisi?” sorusunun cevabını aradı. Oylamaya katılan 4870 üyenin görüşleri arasında en fazla aldatılma, cinsel obje olarak görülme ve maddi açıdan kullanılma korkuları öne çıktı.
Kadın ve erkeklerin farklı bakış açılarından hayata dair merak edilen her konuda fikir alışverişine olanak sağlayan sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor.com, üyelerine “İlişkilerle ilgili, geçmiş tecrübelerinizden, çevrenizdeki ilişkilerle ilgili gözlemlerinizden ya da kendinizden kaynaklanan en büyük kaygınız nedir?” diye sordu. 2464’ü kadın, 2406’sı erkek üyelerden oluşan toplam 4870 kişinin katıldığı ankette en çok oy alan cevap yüzde 34’lük oranla “aldatılmak” oldu. Bu cevabı verenlerin yüzde 18’ini erkek, yüzde 16’sını ise kadın üyeler oluşturdu.
Kadınlar cinsel obje olarak görülmekten, erkekler maddi anlamda sömürülmekten korkuyor
Aldatılma paranoyasını bir kenara bırakırsak, kadınlar arasında en yaygın paranoya artık “cinsel obje olarak görülmek”. Bu birçok kadının ilişkiye adım atarken önüne geçemedikleri bir korku olarak ortaya çıkabiliyor.
Erkeklerin ilişkilerinde yaşadıkları öne çıkan en büyük paranoya ise kadınların kendilerini maddi anlamda sömürdüğü düşüncesi. Görülen o ki; “hesabı erkek öder” düşüncesine sahip kadınlar ilişkide ciddi anlamda paranoyaya sebep oluyor.
Kadın ve erkeklerdeki diğer yaygın paranoyalar ise “nedensiz terk edilme” korkusu ve “özgürlüğün sona ermesi” olarak öne çıkıyor.
İlişkinizdeki En Büyük Paranoyanız Hangisi?
İlişkilerdeki en büyük paranoya “aldatılmak”
DİĞER HABERLER

Kadınlar Ne İster?
İşte "Kadınlar ne ister?" sorusuna verilen 50 yanıttan bazıları. Listede tek taş yok!

Aldatıldığınızı Anlamanın 10 Yolu!
Haberimizi okuduktan sonra aldatılıp aldatılmadığınızı rahatlıkla anlayın!...

Dört Numara Aşk Metodu
Neden her ilişkimiz için bir yapılacaklar listesi var da aşk hayatımız için yok? Artık var!...
“Yeni Sınav Sistemine 7 Öneri”
“İşte 34. haftanın armağan kazanan şanslı cosmoturk okurları...”
“Pera Palas’ta Agatha Christie Edebiyatı Konuşuluyor! ”
“8 Gün İzin Al, 35 Gün Tatil Yap!...”
“Madonna'dan ikinci çocuk kitabı! ”
“Cilt Lekelerinizden Korkmayın! Çaresi Var!”
“Okullar Vestel Tabletlerle Açılıyor”
“10.Malatya Uluslararası Film Festivali’ne Başvurular Başladı!”



REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32